CSR Stiri

Voluntari, impreuna pentru MagiCamp

21 mart. 2016 2 min

Voluntari, impreuna pentru MagiCamp

Reading Time: 2 minute

MagiCamp este o tabara dedicata copiilor bolnavi de cancer, in care medici oncologi, pediatri, psihologi specializati si entertaineri de top, reusesc sa transforme o parte din viata micutilor.

Pentru copil si pentru familia lui, cancerul inseamna o schimbare radicala a vietii. Copiii petrec multe ore in spitale, fac ore de tratamente chinuitoare si lipsesc de la scoala sau de la alte evenimente. La MagiCamp insa, pe o perioada determinata, acestia isi primesc copilaria inapoi, iar cuvantul de ordine este “joaca”.

Activitatile sunt diverse si sunt gandite astfel incat orice copil sa poata participa, indiferent de provocarile de mobilitate sau de alt tip cu care se confrunta: catarari pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitatie, pictura, sport, teatru, cantat la tobe si multe altele.
Buget MagiCAMP 2016

Tabara plina de magie, aventura si poveste, pentru 100 copii bolnavi de cancer, are nevoie de 5000 euro pentru cazare, 16.000 euro mancare, 6000 euro transport, dar si alte cheltuieli. 

Voluntar, Clovnul Felix, maratonist, campion la triathlon si director de programe la Galeria de Idei, Vlad Pop a ales sa alerge in 2016 la maratoanele si triathloanele din Romania pentru MagiCAMP. Un total de 19 km inot, 570 km pedalat si 480 km alergare, in 21 de competitii.
Abia intors de la Vladeasa X-Trail, prima cursa din 2016, Vlad s-a clasat pe locul 21 din 124 concurenti.
Vlad Pop considera ca, avand un job, o familie, o afacere si multe alte binecuvantari, are si responsabilitatea de a da inapoi comunitatii si de a ajuta la educatia si viitorul copiilor.

Pe platforma de crowdfunding, Vlad a reusit sa adune din 30 de donatii, aproape 9.000 lei, din targhetul de 10.000 lei, dar si 44.000 lei de la companii.

Cei interesati pot dona aici.
Pentru mai multe detalii despre tabara, va rog sa accesati http://magicamp.ro.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: