Stiri Tech

Zitec investeste 150.000 euro in start-up-uri din Londra si Amsterdam

16 apr. 2015 < 1 min

Zitec investeste 150.000 euro in start-up-uri din Londra si Amsterdam

Reading Time: < 1 minut

Compania romaneasca Zitec, unul dintre principalii producatori de aplicatii online, a luat recent decizia de a investi 150.000 de euro in doua start-up-uri din Europa de Vest.

Primul dintre acestea, Citinite, este axat pe furnizarea unor instrumente de marketing si promovare catre organizatorii de evenimente din intreaga lume, adresandu-se in prima faza pietei londoneze, in timp ce al doilea start-up, cosQuare, va crea o comunitate internationala de cumparaturi online, cu focus global.

Citinite este un instrument de marketing inteligent pentru viata de noapte, care isi propune sa devina resursa principala pentru promovarea evenimentelor la nivel global. In versiunea sa initiala, solutia mobila oferita de Citinite va permite organizatorilor de evenimente si managerilor de localuri sa isi publice si sa isi promoveze evenimentele desfasurate in diverse locuri din Londra, in timp ce utilizatorii finali vor primi recomandari de evenimente, in functie de preferinte.

cosQuare intentioneaza sa devina prima retea de socializare dedicata companiilor, incluzand totodata optiunea unica de cumparare imediata. Astfel, cumparatorii care interactioneaza prin intermediul acestei platforme pot discuta, analiza si cumpara produse direct de pe cosQuare, fara a mai fi redirectionati catre site-urile companiilor sau ale unor distribuitori.

Zitec va participa de asemenea la evenimentul organizat de ANIS, in perioada 13-15 mai 2015, la Londra. Acesta este primul eveniment al anului din seria Tech4Export, program initiat si coordonat de asociatie pentru a promova industria si companiile romanesti de software catre potentialii parteneri de pe piata internationala.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: