Marketing

10 iunie: Gala Societatii Civile

2 iun. 2014 2 min

10 iunie: Gala Societatii Civile

Reading Time: 2 minute

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2014, editia a XII-a, va avea loc pe 10 iunie, la Ateneul Roman, incepand cu ora 20.00.

Evenimentul va fi prezentat de Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului, co-fondator – ActiveWatch si Luca Niculescu, Redactor sef – RFI Romania.

In cadrul evenimentului vor fi anuntate si premiate cele mai bune proiecte si programe implementate de sectorul asociativ in ultimul an. Acestea au fost evaluate de catre juriul editiei 2014 format din peste 50 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit si din reprezentanti ai sectorului privat, consultanti in CSR, comunicare sau corporate affairs. Peste 100 de reprezentanti ai sectorului non-profit si neguvernamental din toata tara au inscris 147 de proiecte si programe in competitia de anul acesta.

In cadrul festivitatii de premiere vor fi anuntate si inmanate Premiile I pentru proiectele si programele castigatoare, unul dintre acestea fiind declarat si castigatorul Marelui Premiu al Galei Societatii Civile 2014, in urma evaluarii realizata de catre toti membrii juriului in cadrul celor 17 sectiuni ale competitiei: Educatie, Invatamant, Cercetare, Arta si Cultura, Apararea drepturilor individuale/ colective, Comportament civic si Participare publica, Sanatate, Incluziune sociala, Servicii de Asistenta sociala, Protectia mediului, Dezvoltare economicasi sociala, Proiecte si campanii de Voluntariat si Proiecte pentru Tineret. De asemenea, vor fi acordate Premiile I in cadrul sectiunilor: Proiecte si campanii de Responsabilitate Sociala si Programe si Premiul pentru Eficienta, Premiul pentru Impact, Premiul pentru Durabilitate si Premiul pentru Originalitate in cadrul sectiunilor aferente.

Tot in cadrul Festivitatii de premiere vor fi anuntate proiectele si programele castigatoare ale premiilor II si III obtinute in cadrul sectiunilor competitiei si pentru cel de-al patrulea an consecutiv va fi acordat unei organizatii “Premiul Dan Manoleli pentru Dezvoltarea Societatii Civile”.

Initiata in anul 2002, de-a lungul celor douasprezece editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie 1.703 proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice.

Gala Societatii Civile este un proiect al Fundatiei “Gala Societatii Civile”, parte a Millenium People.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: