Marketing Stiri

Aur pentru Discovery la PromaxBDA Europe 2015 Awards

26 mart. 2015 2 min

Aur pentru Discovery la PromaxBDA Europe 2015 Awards

Reading Time: 2 minute

Spotul realizat de echipa de creatie Discovery Romania, alaturi de casa de productie „We Are Basca”, pentru marcarea unui secol de la inceputul Primului Razboi Mondial, a fost premiat cu Aur, in cadrul galei PromaxBDA Europe 2015 Awards de la Berlin, la categoria „Channel or Programme Special Event Spot(s)”.

Spotul a fost difuzat pe Discovery Channel Romania si Bulgaria, in iunie 2014, pentru a  promova doua emisiuni dedicate acestui eveniment: Asasinatul de la Sarajevo si Jurnalele Primului Razboi Mondial.

Conceput de Adrian Luca, Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est, alaturi de casa de productie „We Are Basca”, spotul a fost regizat de Ioachim Stroe. Muzica a fost special compusa de Luiza Zan.

Anul trecut, echipa de creatie Discovery a mai castigat doua trofee in cadrul PromaxBDA New York si Londra: Aur la categoria „Special News Report or Event Program Spot or Campaign” si Bronz la categoria „Holiday/Seasonal/Special Event Program Spot” (New York), respectiv Aur la categoria „News/ information channel spots or programme campaign” (Londra) pentru un spot dedicat promovarii seriei de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy.

 

PromaxBDA este o organizatie internationala ce se adreseaza specialistilor in marketing, promo si design pentru televiziune si alte platforme video. Asociatia are peste 10.000 de membri, atat companii, cat si angajati din organizatii media, agentii de marketing, companii de cercetare si furnizori de tehnologie. Organizatia detine importante resurse de informare si educare in media marketing. PromaxBDA Europe Awards este singura competitie de acest gen, avand ca scop recunoasterea celor mai creative activitati de promovare in televiziune, marketing si design din Europa.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: