Management

CEO pentru o luna

3 mart. 2016 < 1 min

CEO pentru o luna

Reading Time: < 1 minut

Adecco Romania deruleaza, pentru al doilea an la rand, un program inedit de formare profesionala, care le ofera tinerilor romani sansa sa devina „CEO pentru o luna” in cadrul companiei.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca tot mai multe companii cer, la angajare, de la tinerii absolventi tot mai multa experienta in mediul de business. Daca va face cu ochiul o experienta de 30 de zile intr-o pozitie executiva, atunci va puteti inscrie, pana la jumatatea lunii aprilie, in programul Adecco Romania, CEO pentru o luna, aici .

In luna iunie, finalistii programului vor fi la locul de munca si vor putea astfel sa isi imbunatateasca CV-ul cu o experienta inedita si sa invete aplicat principii de leadership. Unul dintre tinerii selectati are sansa unica de a deveni Directorul General al Grupului ADecco timp de o luna si de a lucra direct cu Alain Dehaze, CEO al Grup Adecco.

„Viitorul nostru depinde de aptitudinile, increderea si experienta tinerilor de azi. Avem o responsabilitate comuna sa ii ajutam sa isi construiasca cariera prin formare si orientare profesionala si prin oferirea de oportunitati de angajare. Acest lucru inseamna ‘CEO pentru o luna’. Tinerii vor putea sa isi evalueze propriul potential, vor acumula experienta la locul de munca alaturi de managementul Adecco si vor intelege cum este condusa o companie globala”, spune Alain Dehaze, CEO al grupului Adecco.

Programul „CEO pentru o luna” a fost lansat in Norvegia in anul 2011. Trei ani mai tarziu, a devenit o initiativa globala a grupului Adecco, iar in 2015 s-au inregistrat peste 18.000 de aplicatii din intreaga luma, dintre care 1.500 din Romania.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: