Editorial

18 ani acasă!

21 sept. 2017 2 min

18 ani acasă!

Reading Time: 2 minute

Am intrat pentru prima dată într-o redacție la 18 ani și am simțit că jurnalismul este cea mai frumoasă meserie din lume. În aceeași săptămână m-am angajat și am pus, de atunci, zi de zi, enorm de multă pasiune în ce fac. Experiența m-a învățat cât de importante sunt atenția la detalii și curajul de a îndrăzni! Și m-a determinat, așa cum mereu se întâmplă în viață, să mă îndrăgostesc de ce fac – de Biz!

Este singurul motiv logic care explică gestul instinctiv care m-a împins, acum opt ani, să preiau revista, în cea mai grea perioadă pentru print, când presa a trecut prin momente grele și s-au închis mult prea multe titluri.

Așa am simțit, din primul moment, toți oamenii din echipă. Și, deși nicio clipă n-a fost ușor, am reușit să ne impunem prin idei și proiecte noi, an de an, și putem să ne mândrim azi în lume cu una dintre cele mai inovatoare reviste românești.

Ca de fiecare dată, la ceas aniversar mă bucură să văd că avem alături atât de mulți manageri și CEO, antreprenori și consultanți, oameni care au acceptat să construiască alături de noi spiritul Biz!

De la Biz CEO Exchange, proiectul special prin care cei mai importanți 10 CEO își schimbă pentru o zi compania la care lucrează, la Biz 48, o ediție extraordinară de revistă realizată în 48 de ore, da, doar 48 de ore, într-un spațiu public, sau până la realizarea celor șapte ediții ale Biz World în afara granițelor țării – Bruxelles, Londra, SUA, Singapore, Austria, Germania și Franța – știm că Biz a schimbat nu doar modul în care oamenii văd presa, ci mai ales modul în care jurnaliștii văd această meserie.

Avem multe motive de bucurie și putem enumera zeci de proiecte care ne‑au impus și poziționat în acești 18 ani ca revistă, dar cred că cea mai frumoasă realizare a noastră este echipa!

Suntem 20 de oameni în echipa Biz. 20 de ambasadori care am adunat, fiecare, mulți parteneri și colaboratori în acești 18 ani, profesioniști care știu, la fel ca noi, că Biz este mai mult decât prima revistă care a scris despre internet, despre idei și afaceri, mereu într-un mod unic. Știu că noi suntem o familie. Familia Biz!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: