fbpx
Management Stiri

26 de companii și-au înscris proiectele la Gala HR Club3 min

27/02/2018 2 min read

26 de companii și-au înscris proiectele la Gala HR Club3 min

Reading Time: 2 minute

26 de companii naționale și multinaționale și-au înscris proiectele în competiția Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane HR Club. 

Cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane HR Club va avea loc în data de 4 aprilie 2018. Gala este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de HR ale anului, sigurul eveniment în cadrul căruia este recunoscută și premiată excelența în resurse umane și managementul oamenilor. 

Anul acesta, 26 de companii au depus 46 de candidaturi, dintre care 38 la cele 4 categorii de Proiecte de Resurse Umane: Recrutare şi Selecţie, Managementul Performanţei şi al Recompensării, Formarea şi Dezvoltarea Oamenilor şi Strategie de Resurse Umane. Ultima categorie,  care include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizaţional, schimbare culturală, dialog social etc., a avut cele mai multe înscrieri, reflectând tendinţele şi preocupările actuale de pe piaţa muncii. Celelalte 8 candidaturi s-au depus la secţiunea de Management General, unde se vor acorda premii pentru Managerul anului şi pentru Echipa CEO-HR a anului (separat pentru companii cu mai puţin de 499 de angajaţi şi companii cu peste 500 de angajaţi).

Lista completă a companiilor candidate şi descrierile proiectelor se pot consulta pe pagina evenimentului.

Proiectele înscrise în competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti în resurse umane format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume, preşedinte fiind Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Premiul special Developing Trustworthy Leaders Award va fi acordat de către invitatul internaţional al Galei, Gianpiero Petriglieri, Profesor de Comportament Organizaţional la INSEAD, inclus în cea mai recentă ediţie a topului Thinkers50 al celor mai influenţi gânditori de management ai lumii. Acesta va susţine, în aceeaşi zi, şi un Master Class cu tema “Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism”.

Ediţia Galei HR Club de anul acesta va continua o iniţiativă foarte apreciată anul trecut, prin care tinerii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generaţiei Z va fi format din 5 liceeni care s-au remarcat prin activităţi extraşcolare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club vor apărea în ediţia a 9-a a Manualului de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde 24 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţia anului 2017.

Câştigătorii ediţiei 2017 a Galei la secţiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile Sykes Enterprises Eastern Europe, Arval Service Lease România, Zoppas Industries România, Generali România Asigurare Reasigurare, HP Inc., Vodafone, Carrefour România, Orange România, UNIQA Asigurări, TenarisSilcotub şi ArcelorMittal Galaţi. La secţiunile categoriei “Management General” au câştigat Valentin Coroiu (Director Naţional de Vânzări UNIQA), Florin Godean şi Roxana Andrei (Adecco Resurse Umane), Franz Weiler şi Cristina Anculescu (UNIQA).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *