Marketing

3 aprilie, noaptea alba a agentiilor

14 feb. 2014 < 1 min

3 aprilie, noaptea alba a agentiilor

Reading Time: < 1 minut

In perioada 14 februarie-4 martie, agentiile de advertising, de PR,  full-service, de online si interactive sau agentiile de media se pot inscrie la Noaptea Agentiilor 2014, eveniment care anul acesta va avea loc pe 3 aprilie, incepand cu ora 20.00, atat in agentiile din Bucuresti, cat si in cele din alte orase din tara, sub tema “Craft up your life”.

Noutatea de anul acesta este ca si agentiile din afara Bucurestiului pot participa in cadrul Noptii Agentiilor. Pentru a putea sa fie inclus pe harta Noptii Agentiilor 2014, un oras trebuie sa aiba minimum trei agentii de publicitate participante.

Prin tema “Craft up your life!”, agentiile sunt invitate sa-si prezinte echipa intr-un mod inedit, sa se laude cu hobby-urile celor din creatie, cu blogurile celor de la client service, cu voluntariatul facut de colegii lor, cu desenele de pe peretii de la bucatarie, cu prajituri, filme sau carti, pe scurt, cu tot ce inseamna creativitatea agentiei in timpul sau dincolo de orele de program. Toate agentiile participante trebuie sa organizeze un eveniment original, in care sa integreze tema editiei de anul acesta.

Noaptea Agentiilor este un proiect The Institute. In cadrul celor patru editii de pana acum, au participat aproximativ 15.000 de oameni si peste 35 de agentii si grupuri de agentii din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: