Editorial

9 ani, 9 țări, 3 continente

08/03/2019 2 min read

9 ani, 9 țări, 3 continente

Reading Time: 2 minute

Luna aceasta aniversăm 9 ani de când realizăm ediții speciale în marile capitale ale lumii. În fiecare an alegem o țară cu impact puternic asupra economiei românești dar și globale, luăm pulsul afacerilor și scriem despre tehnologia și tendințele care schimbă lumea.

Am pornit în 2011 cu Belgia, pentru că la Bruxelles se luau atunci toate deciziile le gate de euro, de economia și legislația din România. A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat! Pe lângă continuitate și amploarea celorlalte 8 capitale care au urmat, performanța de a oglindi într-o revistă esența unei țări ne-a fost răsplătită și recunoscută.

Cabinetul Casei Regale din Belgia ne-a trimis o scrisoare de felicitare, iar pentru coperta ediției Biz Singapore, realizată de Brandient, am primit Red Dot Design Award – cel mai prestigios premiu de design din lume! Am adunat în acești 9 ani sute de interviuri și de povești, mii de amintiri și, pe lângă premii și recunoașterea pe care acest proiect unic ne-a adus-o ca revistă și ca echipă, pot să spun că oamenii incredibili pe care i-am întâlnit ne-au determinat să fim cine suntem azi. Am întâlnit unii dintre cei mai puternici CEO, cei mai abili oameni de lobby, analiști care știu ce urmează în lumea financiară sau a tehnologiei, cei mai buni chefi cu stele Michelin, scriitori sau designeri din Belgia, Anglia, SUA – New York și Silicon Valley, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia!

Anul acesta am ales o aventură de business de proporții biblice: în ianuarie am mutat redacția în Israel! Țara Startup Nation, tărâmul unde mentalitatea de startup este prezentă la toate nivelurile, unde se creează tehnologii ultraperformante și de unde vin mari investitori în Romania.

Vă invit cu mare încântare să citiți această ediție care reunește un număr record de interviuri: 52 de întâlniri cu cei mai importanți israelieni care conduc companii cu impact global. Sper să vă placă și să vă ajute să descoperiți puterea și esența Israelului.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă