Companii Management

90 de tineri in practica la Renault Romania

25 iul. 2014 < 1 min

90 de tineri in practica la Renault Romania

Reading Time: < 1 minut

Un numar de 90 de studenti si masteranzi din toata tara au facut practica la Renault Romania intre aprilie si iunie 2014, iar alti 22 continua si in afara acestei perioade.

Participantii au putut face cunostinta cu principalele activitati ale Renault Romania pe platforma industriala de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica) sau la Matrite Dacia, la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (Bucuresti – proiectare sau Titu – testari vehicule si organe mecanice), la Renault Commercial Roumanie (filiala comerciala), in cadrul activitatilor suport (Directia de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice).

Programul de internship Drive Your Future 2014 a fost lansat la sfarsitul anului 2013, cand au fost publicate temele. Pentru a accesa programul de stagiu, studentii si-au ales tema, in functie de specializarea lor, si-au depus candidatura, iar apoi au participat la un interviu de selectie. Programul dureaza trei luni, insa in functie de specificul departamentelor in care au fost integrati, o parte dintre participanti continua in 2014 si in afara acestei perioade.

De-a lungul programului Drive Your Future, stagiarii au fost indrumati de catre tutori, specialisti din cadrul diverselor departamente. In ultimii doisprezece ani, 1.250 de studenti au facut practica la Renault Romania, iar o treime dintre acestia au fost angajati de catre companie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: