Brand Focus

Atelierele ILBAH sau cum îți poate schimba viața un curs

20 dec. 2019 3 min

Atelierele ILBAH sau cum îți poate schimba viața un curs

Reading Time: 3 minute

De-a lungul celor 7 ani de când Atelierele ILBAH și-au deschis pentru prima dată ușile, s-au scris multe povești de succes în rândul cursanților. Printre acestea se numără și Andreea Popa, designer, fostă participantă la cursul de Design Vestimentar.

Andreea și-a descoperit pasiunea pentru modă încă de mic copil și spune că pentru ea moda cuprinde tot ceea ce simte, reprezentând un act artistic care o face să viseze, care îi dă puterea să își îndeplinescă visurile, și prin care își exprimă optimismul.

Combinând această pasiune cu faptul că este o fire creativă, înclinația către designul vestimentar a venit pentru ea în mod natural. Dorindu-și să facă ceva mai mult în această direcție, s-a orientat spre niște cursuri de specializare și așa a descoperit Atelierele ILBAH, pe care spune că i-a ales pentru pasiunea cu care fac ei lucrurile, pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovada. Crede că acest curs i-a schimbat radical viața, pentru că cei de la Atelierele ILBAH au găsit oamenii potriviți și mediul perfect în care să își exprime pasiunea și creativitatea.

Despre Mirela Diaconu, trainerul din cadrul cursului, are doar cuvinte de laudă. Spune că aceasta este un exemplu pentru ea, un om deosebit și un trainer de excepție, de la care a învățat foarte multe și care a ajutat-o să își canalizeze pasiunea în direcția mult visată.

Pasiune! Artă! Frumos!

Când există pasiune și dorință, nici inspirația nu se lasă prea mult așteptată. Andreea Popa spune că ideeile îi vin din orice, fiind inspirată de lucrurile mărunte, de călătorii, cărți sau de oamenii care o înconjoară, fiecare unic în felul său.

Brandul său îi poartă numele, iar povestea acestuia începe în noiembrie 2018, odată cu câștigarea concursului Young Designers on Stage din cadrul Bucharest Fashion Week, organizat de Atelierele ILBAH. În acel an, colecția „The Shining Shadows” care a fost prezentată pe scena marelui eveniment de modă i-a adus Andreei și primul său premiu, pentru „Cel mai Bun Designer Atelierele ILBAH”. Anul acesta, Andreea Popa s-a întors pe scena Bucharest Fashion Week cu o nouă colecție, care i-a adus și un nou premiu, pentru „Debut în modă”.

Alt eveniment important pentru lumea modei la care piesele Andreei au ajuns a fost și Creativo, organizat de Atelierele ILBAH, care încearcă mereu să ofere cursanților lor oportunități inedite de dezvoltare, pentru a-i ajuta la începutul carierei.

Creațiile designerului Andreea Popa se adresează femeilor puternice. Niciodată rochia nu te poartă pe tine, ci tu îi dai suflu, culoare, spirit, forță, spune designerul. Astfel, prin ceea ce creează, ea speră că orice femeie care poartă o rochie semnată Andreea Popa sa se simtă mai aproape de imaginea ideală despre sine, să se simtă diferită și specială.

Pe viitor, Andreea vrea să-și vadă creațiile devenind din ce în ce mai cunoscute, pentru a continua să le promoveze la diferite evenimente de moda. Își dorește ca brandul său să devină unul de succes care să reprezinte femeile puternice. Pe terment lung, Andreea se concentrează pe promovarea unui stil de îmbrăcăminte în care sa se regăsească o arie larga de femei care să își găsească curajul de a ieși în evidentă prin ținutele pe care le poarta. Pentru ea elementul esențial va fi întotdeauna responsabilitatea și pasiunea pe care o dedică femeilor pentru care creează.

Elementele secrete ale succesului sunt, din punctul ei de vedere talentul, pasiunea, viziuna, disciplina, bugetul, planul de business, promovarea și, nu în ultimul rând, echipa.

Povestea de succes a absolventei Atelierele ILBAH este dovada că atunci când ai o pasiune, trebuie să faci tot ce îți stă în putință să îți urmezi visul. De altfel, asta le recomandă chiar ea celor care nu îndrăznesc să își urmeze pasiunea: să nu le fie frică,  să învețe meserie de la cei mai buni, să fie mereu informați, să-și dorească întâi să capete o viziune ca mai apoi să o transpună în formă concretă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: