Lifestyle Stiri

Atlasul Frumusetii in Premiera mondiala

21 apr. 2015 < 1 min

Atlasul Frumusetii in Premiera mondiala

Reading Time: < 1 minut

Atlasul Frumusetii, proiectul romanesc care a fost elogiat de mari publicatii ale lumii, e prezentat in premiera mondiala, la Bucuresti, intre 16 aprilie si 16 mai. Sute de oameni au fost dornici sa priveasca fotografiile din proiect, printre care si Ministrul de Extene, domnul Bogdan Aurescu.

Mihaela Noroc a calatorit in jurul lumii timp de 15 luni, fotografiind chipuri feminine din zeci de tari si surprizand diversitatea lumii in care traim.

CNN, Huffington Post, Forbes, Elle, Le Figaro, Daily Mail, The Independent, The Telegraph, Corriere della Sera sunt doar cateva dintre numele mari care au scris pe larg despre Atlasul Frumusetii, transformandu-l in cel mai mediatizat proiect artistic romanesc, al zilelor noastre.   

Imaginile din proiect care au fost vazute de zeci de milioane de oameni, au fost imprimate la dimensiuni mari si reunite intr-un eveniment unic.

Expozitia e deshisa pina pe 16 mai, la Galeria Artfooly, de la parterul Palatului Stirbei, pe Calea Victoriei, nr. 107.

Prin fotografiile din Atlasul Frumusetii, Mihaela vrea sa arate ca frumusetea feminina exista peste tot si nu depinde de bani, tendinte ale modei sau rase, ci mai degraba de naturalete si autenticitate. Mihaela vrea sa arate ca tocmai diferentele dintre noi ne fac cu adevarat frumosi si e esential sa ne pastram unicitatea si specificul.

In iunie 2015, fotograful doreste sa porneasca intr-o noua expeditie in jurul pamantului, cu gandul de a “cartografia” alte tari si teritorii de pe toate continentele, inainte de a publica un album unic.

Foto: Alex Coman

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: