MarComm Marketing Publicitate Stiri

Au început înscrierile pentru Eurobest Young Integrated

30 sept. 2020 < 1 min

Au început înscrierile pentru Eurobest Young Integrated

Reading Time: < 1 minut

Pentru al 17-lea an consecutiv, The Alternative School for Creative Thinking a dat startul înscrierilor pentru Eurobest Young Integrated. Competiția se adresează persoanelor sub 30 de ani din toate domeniile creativității (marketing, branding, film și discipline legate de comunicare), iar trainingul intensiv format din 6 întâlniri se va axa pe designul creativ, digital, tendințele de dezvoltare a afacerilor, VR, tehnologie și new media, perspective culturale/internaționale și conținut premiat care merită vizionat.

Întâlnirile sunt structurate pe modelul seminar + atelier, unde speakeri reputați vor împărtăși cele mai recente sfaturi și trucuri.

Participanții vor lucra pe brief-uri creative pentru a-și antrena creierul pentru viitorul festival internațional, găsind noi modalități de abordare a problemelor, utile în proiectele lor zilnice. Taxa de participare este de 100 E / persoană și 150 E/echipă. Participanții vor lucra în echipe de câte două persoane.

În cadrul semestrului actual, vor avea loc două competiții: una pentru selectarea a două echipe care să reprezinte România la Eurobest Young Integrated din noiembrie și cealaltă, pentru selectarea a trei studenți români (23 de ani sau mai tineri) pentru Academia Roger Hatchuel , care are loc în cadrul Cannes Lions Creativity Festival, la finalul lunii iunie 2021.

Trainingul începe pe 20 octombrie, iar cursurile se țin în fiecare marți (20.10, 27.10, 3.11) & joi, (22.10, 29.10, 5.11) între intervalul 19:00-21:00, și sâmbătă (24.10, 31.10), de la 10:30 la 13:00.

Pe 9 noiembrie, vor fi anunțate echipele ce vor reprezenta România la Eurobest.

Pentru siguranța tuturor, cursurile vor avea loc online, iar înscrierile sunt deschise până pe 19 octombrie.

Pentru semestrul Eurobest, vor fi oferite 4 burse prin selectarea celor mai bune portofolii și CV-uri. Pentru cei interesați să aplice doar printr-o bursă, înscrierea este disponibilă până pe 16 octombrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: