BizRemote by certSIGN Marketing

Contribuie la formula creșterii vânzărilor în digital completând chestionarul Strategic Game și câștigă un loc la un masterclass de strategie

14 mart. 2021 2 min

Contribuie la formula creșterii vânzărilor în digital completând chestionarul Strategic Game și câștigă un loc la un masterclass de strategie

Reading Time: 2 minute

Digitalul și datele disponibile în analytics au remodelat radical vânzările și achizițiile B2B și B2C, și implicit marketingul. Dar, în același timp, aceste evoluții au arătat și necesitatea renunțării la o delimitare între retailul fizic și e-commerce.

Ana-Maria Băjan, Marketing Director în cadrul Caroli Foods Group

Cu cât mai repede vom renunța la e-ul din e-commerce și îl vom numi simplu, commerce, cu atât mai bine. Schimbarea sau, mai concret pentru cazul de față, redefinirea unui model care să genereze o creștere a vânzărilor în mediul digital, este ceva ce vine în mod natural: începi prin a face ceea ce este necesar, apoi, faci ceea ce este posibil și, brusc, vei descoperi că faci imposibilul„, spune Ana-Maria Băjan, Marketing Director în cadrul Caroli Foods Group.

Așa a reușit Caroli să crească cu 300% vânzările în platformele de e-commerce în 2020 față de 2019. Și este motivul pentru care lansează o provocare pentru a da tonul în industrie și a-i ghida pe cei care vor să facă performanță în marketingul digital.

Chestionar online pentru un nou model de creștere a vânzărilor în digital

Echipa condusă de Ana Maria Băjan a elaborat un chestionar pentru a putea dezvolta un model de stimulare a vânzărilor în online.

chestionar caroli

Chestionarul se adresează în primul rând marketerilor din FMCG sau oamenilor din agenție care gestionează campanii digitale pentru clienți din FMCG și care sunt direct interesați de creșterea vânzărilor din ecommerce. Dar informațiile pe care vrea să le extragă din chestionar vor fi utile și influencerilor care au proiecte în parteneriat cu companii din FMCG.

Chestionarul poate fi completat online aici: https://www.strategicgame.ro/

Cei care completează chestionarul au ocazia să câștige, prin tragere la sorți, și un bilet la Masterclass-ul de business strategy care se desfășoară online, pe 23 martie, cu Costas Markides.

Cum participi la concurs

Completarea chestionarului aduce două premii:

  • – un premiu GARANTAT pentru prima persoană care completează chestionarul
  • – un premiu prin tragere la sorți dintre toți cei care completează chestionarul

Premiile constau în câte o invitație la masterclass-ul de strategie de pe 23 martie 2021 cu Costas Markides. Extragerea și anunțarea câștigătorilor se va face pe 22 martie.

Foto: 146819096 © WrightstudioDreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: