Marketing

Barack și Michelle Obama au semnat cu Netflix

22/05/2018 < 1 min read

Barack și Michelle Obama au semnat cu Netflix

Reading Time: < 1 minut

Barack și Michelle Obama au semnat un contract pe mai mulți ani pentru producerea unor filme și seriale pentru cu Netflix, cea mai mare televiziune prin internet din lume.

Soții Obama vor produce conținut mixt, inclusiv pentru emisiuni pe bază de scenariu, reality-show-uri, documentare sau seriale documentare. Producțiile vor fi disponibile în toate cele 190 de țări unde Netflix are prezență, pentru 125 de milioane de abonați.

Entitatea sub care vor produce conținut pentru Netflix se numește Higher Ground Productions. 

“În timpul mandatului am întâlnit atât de mulți oameni fascinanți pe care îi putem acum ajuta să-și împărtășescă experiențele unei audiențe largi, a declarat președintele Obama. ”De aceea eu și Michelle suntem atât de încâtați de parteneriatul cu Netflix – sperăm să promovăm vocile talentate, inspiraționale și creative, voci care au puterea să trasmită empatie și înțelegere între oameni, prin intermediul poveștilor lor, spuse întregii lumi”. 

“Eu și Barack am crezut mereu în puterea poveștilor de a ne inspira, de a ne face să gândim diferit despre lumea care ne înconjoară și de a ne deschide mințile și inimile” – Michelle Obama. 

“Barack și Michelle Obama se află printre cele mai respectate și populare figuri publice contemporane. Ei au capacitatea unică de a descoperi și spune povești despre oameni care fac lucruri deosebite în comunitățile lor și care își doresc să schimbe lumea în bine”, a declarat Ted Sarandos, Chief Content Officer la Netflix.

Foto: Americanspirit Dreamstime.com 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă