BizRemote by certSIGN Finanțe

BizRemote: Guvernul, izolat la domiciliu

13 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Guvernul, izolat la domiciliu

Reading Time: < 1 minut

Guvernul și toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL vor intra în izolare la domiciliu, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, a anunțat premierul intrimar Ludovic Orban, președinte PNL.

Ludovic Orban a precizat că tuturor senatorilor din grupul PNL li se va transmite să se izoleze.

„Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Am solicitat ministrului Sănătății să creeze rapid un mecanism de anchetă epidemilogică pentru toți colegii. Li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticați „, a spus Orban.

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban, preşedinte al PNL, a anunţat că se va autoizola în urma confirmării coronavirusului la senatorul liberal Vergil Chiţac, care a participat la şedinţa BPN al PNL.

„Mă voi izola la Vila Lac 1, unde vom exercita atribuțiile „, a spus Orban. El a anunţat că nu va merge la consultările de la Cotroceni.

Senatorul liberal Vergil Chiţac, candidat pentru alegerile locale la funcţia de primar al Constanţei, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: