BizRemote by certSIGN Companii Tech

BizRemote: Vodafone permite lucrul de acasă și implementează program flexibil

12 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Vodafone permite lucrul de acasă și implementează program flexibil

Reading Time: < 1 minut

Angajații Vodafone România au posibilitatea de a lucra de acasă, cu precădere părinții și cei cu probleme de sănătate pre-existente, dar compania a implementat și un program de lucru flexibil, acolo unde este posibil, pentru a evita intervalele orare aglomerate din mijloacele de transport.

„Mai mult decât atât, încurajăm în cadrul companiei utilizarea soluțiilor și tehnologiilor care permit realizarea de conferințe audio-video cu partenerii și colaboratorii,  pentru a limita, astfel, contactul direct. Nu în ultimul rând, derulăm informări periodice în rândul angajaților noștri cu privire la măsurile de igienă și protecție recomandate pentru a limita riscul de contaminare”, au declarat pentru Biz reprezentanții companiei.

Vodafone România a implementat deja acțiuni de curățenie în toate sediile companiei și în rețeaua de magazine, a instalat dozatoare cu dezinfectant în spațiile de birouri și în magazine și a decis anularea tuturor evenimentelor planificate să aibă loc în marte în București, Cluj-Napoca și Iași.

Operatorul a restricționat călătoriile de business în această perioadă pentru angajați, și a oferit recomandări în cazul călătoriilor în scop personal dinspre zonele afectate.

„Avem un plan de prevenție, pentru a proteja angajații și colaboratorii companiei, prin diminuarea riscului de răspândire a virusului, precum și un plan de management al continuității afacerii, cu acțiuni și măsuri clare, menite să asigure derularea activităților critice ale companiei, în astfel de situații, precum asigurarea serviciilor pentru clienți, care pentru noi este o prioritate”, au adăugat reprezentanții Vodafone România.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: