fbpx
Lifestyle

Codul de restart pentru trup si minte4 min

04/08/2015 4 min read

Codul de restart pentru trup si minte4 min

Reading Time: 4 minute

Nicio transformare nu functioneaza fara un corp curat si odihnit. Iar o saptamana este minimul de timp prin care corpul uman poate sa faca o curatare adecvata. Aceasta este premisa pe baza careia Geo Bogdan, master trainer cu o experienta de 20 de ani in domeniul fitnessului, a dezvoltat The Code, un program unic in Romania, adresat celor care isi doresc un start rapid in transformarea corpului lor.

1

 

Desfasurat sub forma unei tabere intensive cu sapte zile de antrenamente, experiente, informatii despre nutritie si hrana vie, programul a avut prima editie in perioada 18 – 24 iunie anul acesta la Bran si se afla in pregatire a doua editie in perioada 10-16 septembrie.

Prin ce difera The Code de alte programe?

The Code este diferit in primul rand prin abordarea holistica, componenta nutritionala fiind completata de workshop-uri si educatie despre nutritie, metabolism si corp, de antrenamente in aer liber, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditatie, tehnici de respiratie), de consiliere motivationala si dezvoltare personala si de activitati de grup.

Nu este o tabara de slabit

Si nici un “luxury retreat”. Sunt sapte zile de disciplina, in care corpul este invatat sa isi dea “restart”.

5In fiecare zi, alimentatia este pregatita din plante, legume si fructe proaspete transformate in sucuri, bogate in nutrienti macro, de hrana vie, de clorofila si de energie. Participantii nu sunt infometati, ci, din contra, sunt hraniti in adevaratul sens al cuvantului, cu tot ceea ce organismul are nevoie. Totul este calculat in cele mai mici detalii, la standarde riguroase, pentru a asigura o nutritie completa in ceea ce priveste vitaminele, mineralele, aminoacizii, hidratarea si energia necesare in fiecare zi.

Participantii la The CODE pierd sanatos in greutate intre 2-3 kg si 7 kg, dar, ce e mai important, invata cum sa transforme aceasta experienta intr-un stil de viata sustenabil pe termen lung.

 

“Asistam la o o schimbare marcanta in industria de well-being, abordarile disparate asupra corpului nostru producand doar efecte si manifestari punctuale. Este momentul unei regandiri profunde si complete pentru a putea vorbi de o transformare adevarata a propriului corp, in mediul actual, pornind de la o intelegere a modalitatii in care poti da un start nou atat fizic, cat si mental”, explica Geo Bogdan, creatorul acestui model educational.

Prima editie, in cifre:

35 de participanti intrati in program, cu varsta intre 22-45 de ani, persoane active, cele mai multe lucrand 10-14 ore/zi, majoritatea fac miscare, cu nivel de studii medii – superioare, cinci persoane cu experiente anterioare in detoxifierea bazata pe sucuri. Persoane cu nivel de responsabilitate mare in companii, antreprenori, ingineri, doctori, arhitecti, antrenori (care muncesc mult si nu au timp pentru ei insisi), mamici, toti avand acelasi scop de a-si da un “reboot”. Doar trei persoane au avut scopul declarat si de a slabi. Majoritatea din Bucuresti, patru persoane din tara (Campina, Piatra-Neamt, 2 persoane din Galati). Au ramas pana la sfarsit toti, chiar daca in primele zile ar fi fugit in sat dupa un mar.

7 zile de aer curat (oxigen inspirat in fiecare dimineata la ora 7.00 prin tehnici de respiratie profunda)

7 zile de hidratare cu apa alcalina (in medie, 4l/zi/persoana)

7 zile de hrana vie (8 sucuri proaspete/zi – legume, fructe, iarba verde de orz, iarba verde de grau proaspata – organice, la care s-au adaugat suplimente de spirulina si chlorella – totalizand 28.5 kg de legume si fructe/persoana, practic 7 zile de sucuri pline de nutrienti macro, de clorofila, un boost imens pentru organism)

4 antrenamente/zi (2 de intensitate mare, 2 cu intensitate medie-redusa, adaptate in functie de background-ul sportiv al fiecaruia) – in total, o codificare precisa de 12 rutine/ forme diferite de antrenament

7 zile de workshop-uri despre nutritie, biomecanica,  forme de antrenament, bazele si secretele teoriilor sportive etc. – un bagaj imens de cunostinte despre masina minunata, corpul uman 

6 nopti cu cate 8 ore de somn (22.00-6.30)

7 zile cu meditatie

7 zile de discutii/teste/filme motivationale si de dezvoltare personala

GeoGeo Bogdan este un profesionist cu peste 20 de ani de practica si studiu in industria fitness-ului, cu o experienta valoroasa la nivel international si pe plan local, demonstrata unui public numeros care i-a impartasit pasiunea pentru sport si well-being in peste 40 de tari in care a calatorit si practicat. Deschiderea internationala, incepand cu pozitia de director de fitness in cadrul corporatiei Carnival in Miami, i-a permis sa fie conectat, in permanenta, la cele mai noi tendinte in ceea ce priveste tehnicile de antrenament si sa dezvolte programe de fitness cu rezultate rapide. Dincolo de numeroasele diplome, certificari, licente obtinute in S.U.A., Marea Britanie, Australia, Geo este un autodidact, fiind o enciclopedie de informatii despre nutritie, biomecanica, performanta atletica, psihologie si comunicare motivationala. Anual, ii formeaza pe unii dintre cei mai buni antrenori personali din tara si este creatorul unor programe unice – circuitul 1K si programul ISO. Are statutul de  Master Fitness Trainer, obtinut in 2006 in cadrul forumului international Multitrax Reebok organizat la London Reebok Center.

Programul este realizat alaturi de clubul ONE Fitness, iar partenerii evenimentului sunt El-Dor Plant, Perla Moldovei si RawBoost Romania.

3

Pretul pentru sapte zile de program The CODE, incluzand toate mesele pregatite exclusiv conform retetelor pentru resetarea metabolismului, cazarea pentru 6 nopti, transportul din Bucuresti si retur, programele de educatie sportiva si de antrenamente, evaluarile complete pentru fiecare participant, toate activitatile sportive si de grup, este de 555 de euro (incluzand T.V.A.).

Detalii despre inscrieri aici.

 

 

 

One Comment
  1. […] Am vorbit cu Geo Bogdan, master trainer cu 20 de ani de experiență în industria fitness-ului, omul din spatele conceptului The Code, despre cum ne putem regenera corpul și transforma viața printr-un program holistic, în care componenta nutrițională este completată de workshop-uri despre nutriție, metabolism și corp, dar și de sesiuni de antrenament în aer liber, Yoga, Pilates, meditație. Citește mai multe aici. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *