Companii

Concept store in Divertiland

11 iul. 2014 < 1 min

Concept store in Divertiland

Reading Time: < 1 minut

Parcul de distractii Divertiland a lansat un concept store de biciclete si articole sportive in urma une investitii de 150.000 de euro.

Magazinul DivertilandX este amplasat in incinta parcului, pe o suprafata de 150 de metri patrati, reunind peste 1.000 articole sportive.

Pe langa biciclete, clientii gasesc in DivertilandX si alte articole sportive, precum role si echipamente de paintball provenite de la unul dintre cei mai mari furnizori internationali pentru acest sport, Tippmann.

Biciclete de toate tipurile (mountain bike, sosea, oras), precum si echipamente marca Scott, Shimano, IDEAL sau Kettler, pot fi testate on si off road, pe cea mai mare suprafata dedicata din Bucuresti, de peste 1 kilometru.

In topul celor mai cautate si achizitionate produse ale noului concept store DivertilandX se numara: echipamentele speciale de biking, elementele de siguranta, dar si bicicletele de tip mountain bike.

DivertilandX va fi deschis pe toata durata anului, nu doar in sezonul estival, si este pregatit sa deserveasca toti clientii pasionati de sport, de la mic la mare, de la profesionisti la amatori.

Pe langa biciclete, Divertiland organizeaza traininguri de initiere in activitati sportive pentru parinti si copii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: