Marketing

Creativitate – Adrian Botan

22 apr. 2016 < 1 min

Creativitate – Adrian Botan

Reading Time: < 1 minut

Adrian Botan_3401Este primul director de creatie care a adus doua Cannes Lions Grand Prix in Europa Centrala si de Est si primul creativ roman promovat pe o pozitie globala, respectiv cea de Global Executive Creative Director pentru brandul Nestlé, din anul 2014, continandu-si si implicarea din pozitia de Creative Chairman in McCann Erickson Bucuresti. Cu aceasta agentie castiga in 2011 noua premii la Cannes Lions, cel mai important festival global de creativitate, pentru campania Rom American.

Reusita a fost continuata in anii urmatori de alte opt premii la Cannes Lions, sase Grand Prix la festivalul Golden Drum, trei Grand Prix la Effie si trei Grand Prix la Eurobest.

Face parte din echipa McCann Bucuresti de aproape 18 ani si cat timp a fost VP Creative Excellence pentru McCann CEE a contribuit la castigarea distinctiei de Agency Network of the Year, doi ani consecutivi (2013 si 2014), pentru reteaua McCann Worldgroup CEE. Acum, este Global Executive Creative Director, McCann Worldgroup.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: