Echipa PR Xchange PR Xchange

Daniel Pana, SAS Institute

2 oct. 2015 < 1 min

Daniel Pana, SAS Institute

Reading Time: < 1 minut
Daniel Pana
Daniel Pana, Country Leader, SAS Institute

Daniel Pana este Country Leader al SAS Institute din Bucuresti din martie 2013, responsabil de coordonarea tuturor operatiunilor pentru pozitionarea si consolidarea prezentei companiei pe piata romaneasca.

Anterior acestei pozitii a lucrat in cadrul BCR, unde a ocupat functia de Director Executiv al Diviziei de Marketing (2006 – 2012), Director Exectiv al Diviziei de Vanzari si Marketing (2004 – 2006), Director Executiv Adjunct al Directiei de Adminstrare a Retelei (martie 2004 – iulie 2004). Intre 1998 si 2004 a fost Area Sales & Marketing Manager la Husqvarna Romania, anterior in cadrul aceleiasi companii a ocupat functia de Foreign Trade Expert (1995 – 1998).

A absolvit Universitatea Bucuresti – Facultatea de Inginerie Aerospatiala. Este de asemenea absolvent al unui Exective MBA la Romanian American Postgraduate Schoolf of Business & University of Washington Business School si al unui Creative Leadership EMBA la Berlin School of Creative Leadership, precum si a numeroase traininguri si specializari in management, leadership creativ, vanzari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: