Business Companii Stiri

eMAG a deschis primul showroom în Bulgaria

21 sept. 2020 < 1 min

eMAG a deschis primul showroom în Bulgaria

Reading Time: < 1 minut

eMAG a inaugurat primul showroom în Bulgaria, la Sofia, după ce în urmă cu trei luni a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României. Compania are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Noul showroom este situat în incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei. Clienții au acces în showroom la cele mai noi produse din categoria  electro-IT, dar și un shop Apple aflat în incinta acestuia. Totodată, showroom-ul beneficiază de consultanți instruiți și servicii de service autorizate.

În prezent, eMAG are 15 showroom-uri în România și trei în afara țării.

Extinderea internațională a companiei derivă și din interesul crescut al comercianților români de a vinde pe alte noi piețe: doar în Bulgaria sunt, în prezent, peste 400 de selleri români.

”În Bulgaria observăm o creștere a comerțului online și astfel am decis să investim în dezvoltarea de servicii noi cu ajutorul cărora ne dorim să oferim clienților o experiență mult mai bună, consolidându-ne în același timp poziția bună pe care o avem pe piața locală”, a spus Andrei Popescu, Country Manager eMAG Bulgaria.

eMAG are prezență în Bulgaria din 2012 și are o echipă de 200 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: