Evenimente in curs

Evenimentele Biz in 2016

17 dec. 2015 < 1 min

Evenimentele Biz in 2016

Reading Time: < 1 minut

Liderii care vorbesc despre succes, dar nu se tem sa povesteasca despre esec, ori despre munca asidua din spatele unor proiecte mai putin reusite, sunt rar de gasit. Dar acesti oameni care nu renunta, care stiu sa isi mobilizeze echipa si nu se multumesc cu putin sunt cei pe care noi, echipa Biz, ii cautam si ne straduim sa ii punem sub lumina reflectoarelor, atat in paginile revistei, cat si la evenimentele pe care le organizam.

Aceasta este misiunea noastra in 2016 si pe ei ne propunem sa-i aducem pe scena evenimentelor de anul viitor – profesionistii care au inteles ca la conferinte este esential sa vorbesti despre valoare, despre strategii si oameni, si ca este deja desuet sa mai faci „company profile”.

In 2016, echipa Biz va continua seria evenimentelor consacrate, insa nu vor lipsi nici concepte noi, inovatoare si indraznete. Un astfel de exemplu este Well-Being Conference, un eveniment aflat la prima editie, cu care vom deschide sezonul conferintelor din anul 2016.

De asemenea, evenimente „tinere” ca „Fashion for Business”, „A Touch Of Innovation”, „Biz Analytics”, „Innovation Forum”, dar si cele asteptate de profesionisti din diverse industrii, cum sunt „PR & The Web”, „Retail Revolution”, „Social Media Camp”,”Management360″ sau „Social Media Summit” vor continua sa aduca pe aceeasi scena oamenii momentului. Zilele Biz, cel mai relevant eveniment de business din Romania, va implini anul viitor 15 ani de la lansare. In ciuda „varstei” mature, Zilele Biz va continua sa fie un eveniment cu un suflu si o promovare fresh si indrazneata. Editia din acest an a Zilelor Biz a fost un manifest pentru valoare prin speakerii invitati si prezentarile acestora, evidentiind profesionistii anului.

Iata lista evenimentele Biz din 2016: Calendar Evenimente Biz 2016

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: