Stiri Tech

eXperience BCR, prima unitate digitala cu consiliere video

27 ian. 2016 2 min

eXperience BCR, prima unitate digitala cu consiliere video

Reading Time: 2 minute

Noul concept de unitate digitala eXperience BCR revolutioneaza experienta clientilor printr-o interactiune cu tehnologiile bancare intr-un model interactiv prietenos si educativ. eXperience BCR plaseaza Romania in topul noilor tendinte bancare integrand tehnologii avansate in comunicarea si consilierea clientilor.

Pentru prima data in Romania o unitate bancara integreaza experienta clientului cu tehnologii precum: 

  • Video-consilier – conceptul de consiliere video live.
  • Masa cu ecran Interactiv – asistenta prin simulatoare de produse si servicii bancare.
  • Idesk – Ecran informativ prin care clientul participa in mod direct impreuna cu consilierul pentru identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare.
  • Servicii complete de tranzactii bancare 24/24
  • Business HUB pentru clientii BCR: acestia pot alege eXperience BCR pentru intalniri cu partenerii lor de afaceri intr-un spatiu dedicat si echipat in acest scop cu: wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiectii.

 “Video Consilierul” din unitatea eXperience BCR este disponibil pentru clienti dupa finalizarea programului cu publicul, printr-o sesiune video  live care permite intr-un mod interactiv transmiterea de informatii si simulari de calcul direct pe ecranul din fata clientului. Masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu triplu rol de pre-consiliere, informare si educare a clientilor prezenta si ea 24/24.  In plus, fata de acest triplu rol, masa interactiva poate deveni loc de joaca pentru copiii clientilor, oferind parintilor confortul total al consilierii.

eXperience BCR marcheaza un pas important in ceea ce BCR si-a propus sa ofere clientilor sai. Asa cum am promis ne dorim ca fiecare client al bancii sa regaseasca in BCR un partener. Si pentru aceasta investim sustinut in agentii, tehnologie si oameni punand la dispozitia clientilor posibilitatea de a testa si de a intelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evolutia tehnologiei si interactiunea umana de incredere intr-un concept integrat de agentie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitala va deveni un instrument major in strategia de educare a clientilor pentru digital banking“, a declarat Dana Demetrian, Vicepesedinte Retail&Private Banking, BCR.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: