Marketing

Extindere londoneza

7 oct. 2014 < 1 min

Extindere londoneza

Reading Time: < 1 minut

Agentia de branding Storience a deschis un birou la Londra la finalul lunii septembrie 2014.

Decizia proprietarilor agentiei, Adriana si Stefan Liute, a venit in urma finalizarii cu succes a unui proiect de rebranding in Anglia, coordonat Ioana Jago. Proiectul va fi facut public de client in cursul acestei luni.

Ioana Jago lucreaza in marketing de 12 ani, dintre care ultimii 8 in Londra, si a gestionat numeroase proiecte de rebranding din postura de client. In prezent, din postul de Client Service Director, contribue atat la atragerea de clienti noi, cat si la gestionarea relatiilor cu acestia.

Adriana si Stefan Liute cred ca prezenta comerciala in Marea Britanie le va crea noi oportunitati si in restul Europei Occidentale. In acelasi timp, experienta din Marea Britanie ii va ajuta sa ofere solutii tot mai bune si clientilor din Romania.

Al doilea client al biroului londonez este Universitatea din Geneva, pentru care Storience va crea identitatea vizuala si prezenta web a unui proiect cultural.

Storience a fost infiintata in 2012 de sotii Adriana si Stefan Liute in Bucuresti. In cei doi ani de la lansare, agentia a castigat 4 premii internationale si are 40 de clienti in portofoliu.

In 2013, Storience a lansat Zamburi, brandul de povesti ilustrate pentru oameni mari, sub forma de felicitari.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: