BizRemote by certSIGN

Festival de muzică virtual în sprijinul cadrelor medicale din prima linie

17 apr. 2020 < 1 min

Festival de muzică virtual în sprijinul cadrelor medicale din prima linie

Reading Time: < 1 minut

Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica, Les Elephants Bizarres și alți artiști participă virtual la festivalul SolidarLocal, organizat online pe 1 mai.

Este vorba despre o inițiativă lansată de antreprenorul Bogdan Doltu, cofondator Mixtopia și Maidan Grup, alături de iaBilet.ro, casele de producție Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground, și MCs de la radiouri românești.

Sub conceptul „Cel mai mare festival de muzică din sufrageria ta”, site-ul SolidarLocal va găzdui concertele de 10 și 20 de minute ale artiștilor, care vor fi înregistrate anterior acasă.  Acestea vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio românești.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie să facă o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul iaBilet.ro. În urma acestei donații pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care îl pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmări artiștii implicați în campanie.

„Criza actuală ne-a afectat pe mulți dintre noi, însă este important să nu ne dăm bătuți. Mi-am dorit să contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale și cei care luptă pentru ca ele să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Ideea unui festival a apărut oarecum natural, căci asta făceam și înainte de criză”,  a declarat Bogdan Doltu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: