Digital Tech

Descoperă tendințele care vor domina rețele sociale în 2021 la Social Media Summit București

10 mart. 2021 2 min

Descoperă tendințele care vor domina rețele sociale în 2021 la Social Media Summit București

Reading Time: 2 minute

UPDATE: Urmărește înregistrarea evenimentului pe YouTube

Urmărește-i pe cei mai valoroși creatori de conținut, pe cei mai puternici jucători din online și pe specialiștii în rețele sociale la Social Media Summit București 2021, mâine, 10 martie, începând cu ora 11:00.

Social Media Summit București analizează impactul rețelelor sociale asupra zonei de business, marketing și comunicare și prezintă tendințele care modelează peisajul online. Evenimentul este susținut de Lidl, unul dintre cele mai puternice branduri în social media din România.

Ne vedem mâine, 10 martie, de la ora 11:00, live pe pe pagina de facebook Biz si pe canalul de YouTube al Revistei Biz.

Speakerii care vin pe scena Social Media Summit București vor vorbi despre noutățile de pe rețelele de socializare și impactul acestora asupra brandurilor și utilizatorilor.

Creatorii de conținut și specialiștii social media vor prezenta cele mai eficiente strategii de promovare în rețelele de socializare, tendințele pentru 2021 și care au fost cele mai bune campanii din ultimul an. La SMS București învățați cum să construiți strategia de social media și cum să transformați conținutul video într-o investiție cu rezultate rapide.

Social Media Summit a construit în cele peste 20 de ediții o comunitate de peste 2.000 de profesioniști în comunicare, din companii și agenții de PR, oameni de marketing sau influenceri, care se reunesc anual pentru a afla răspunsul la o întrebare simplă: cum poate ajuta Social Media brandurile?

Cine vine la Social Media Summit București 2021

Vor urca pe scena summit-ului de la Artist Cafe Mihai Morar, DJ Radio Zu și prezentator de televiziune, George Buhnici, blogger și vlogger, buhnici.ro, Liliana Popa, PR Manager, Farmec, Andreea Perju, actriță și blogger, andreeaperju.ro, Cristian Manafu, blogger, manafu.ro, Cabral Ibaka, realizator TV și influencer, Anamaria Băjan, Marketing, PR and Business Development Executive Director, Caroli Foods Group, Sonia Năstase, Business Executive Officer, Nestle Nespresso România.

Mai multe detalii despre vorbitori sau program, găsești pe site-ul evenimentului: https://socialmediasummitbucuresti.ro/

Social Media Summit este un eveniment realizat de revista Biz împreună cu:
LEADING PARTNER: #LIDL
Proud partner:#Vodafone

Official Coffee Partner: #Nespresso
Partners: #Campofrio, #Gerovital #SivieroMaria, #AmbasadaIsraelului #Albalact #foodpanda
#Artist Cafe

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: