fbpx
Stiri Tech

General Electric angajează încă 100 de persoane la noul centru software din București2 min

30/08/2017 2 min read

author:

General Electric angajează încă 100 de persoane la noul centru software din București2 min

Reading Time: 2 minute

General Electric lansează campania de recrutare pentru Grid Software Solutions, centrul de soluții software din București, intenționând să angajeze 100 de persoane pentru următorii doi ani. Posturile disponibile variază de la leadership tehnic și integrare software la inginerie software SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), atât la nivel mediu, cât și superior. Centrul SWS a fost creat în 2011 ca parte a Centrului de excelență al Global Grid Solutions (SWS).

Divizia Grid Solutions a GE Power își sprijină clienții la nivel global cu peste 19.000 de angajați în aproximativ 80 de țări. GE Grid Solutions ajută companiile de utilități și industria de energie să gestioneze eficient energia electrică de la punctul de producție până la punctul de consum, ajutând la maximizarea fiabilității, eficienței și rezilienței rețelei.

„Centrul nostru de soluții software joacă un rol semnificativ în realizarea misiunii GE de a deveni parte din Top 10 în rândul companiilor de software în următorii ani”, a declarat Cristian Colțeanu, Președinte și CEO GE pentru România, Bulgaria și Republica Moldova. „În contextul în care România se transformă, treptat, într-un centru digital al regiunii, digitalizarea a devenit un avantaj major pentru creșterea valorii și a eficienței în industria energetică locală”.

Echipa actuală de 130 de specialiști din cadrul centrului GE Software Solutions oferă asistență tehnică la nivel mondial pentru proiecte precum integrare, dezvoltare de software și testare. Mai mult, centrul contribuie la stabilitatea rețelei energetice, sprijinind furnizorii de energie să reacționeze prompt la fluctuațiile cererii de energie din rețea și să asigure siguranța rezervelor de energie.

Începând cu luna august 2017, angajații vor fi primiți în noul sediu din Bulevardul Aviatorilor. Spațiul de lucru GE se va întinde pe o suprafață de aproximativ 3.000 metri patrati.

Anul acesta, GE sărbătorește peste trei decenii de activitate în România. Istoria companiei a început în 1984, când GE a furnizat unități de turbo-generatoare pentru Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *