Companii Stiri

Groupon pleaca din Romania

4 sept. 2014 < 1 min

Groupon pleaca din Romania

Reading Time: < 1 minut

Site-ul de reduceri Groupon a anuntat ca, incepand cu 3 septembrie 2014, isi inceteaza operatiunile din Romania, o decizie luata „dupa o analiza riguroasa a pietei din Romania”, potrivit unei scrisori publicate pe site.

„Regretam sa va aducem la cunostinta ca nu va vom putea oferi noi promotii in viitor. Printre altele, rata redusa de utilizare a internetului din Romania a determinat o profitabilitate sub asteptari, ceea ce a dus, in cele din urma, la aceasta decizie. Deoarece nu se intrevede posibilitatea de a realiza profituri in Romania in viitorul apropiat, am luat decizia de a inceta imediat serviciile noastre”, se arata in scrisoarea adresata utilizatorilor, semnata de Luke Massery, vicepresedinte regional al companiei. Cupoanele de reduceri deja achizitionate raman valabile in conformitate cu perioada inscrisa pe ele, dar utilizatorii pot solicita si returnarea pretului platit pentru cupon.

Groupon a intrat pe piata din Romania in decembrie 2010 si a inregistrat anul trecut pierderi de 2.369.225 lei la venituri de 3.056.859 lei, conform informatiilor de la Ministerul Finantelor Publice.

(Foto: Dreamstime.com)

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: