Stiri Tech

Huawei vine cu dispozitive accesibile: smartphone-urile din seria Y și tableta T8

6 mai 2020 2 min

Huawei vine cu dispozitive accesibile: smartphone-urile din seria Y și tableta T8

Reading Time: 2 minute

Seria Y lansată de Huawei Consumer Business Group oferă smartphone-uri cu funcții avansate și performanțe bune la prețuri accesibile.

Din noua serie fac parte Huawei Y5P, Huawei FullView de 5,45 inci, și Huawei Y6P, cu ecran Huawei Dewdrop de 6,3 inci. Ambele smartphone-uri beneficiază de EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android al Huawei. Ambele au un procesor octa-core.

Huawei Y6PHuawei Y6P vine cu un sistem de trei camere, care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Bateria lui Y6P rezistă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G. Acest model dispune de RAM de 3 GB și are capacitate de stocare de 64 GB. Prețul recomandat pentru modelul Y6P este de 799 lei.

Huawei Y5P este echipat cu o cameră principală de 8 MP ce include modul HDR, iar camera selfie de 5 MP suportă și funcția Face Unlock. Bateria oferă 17 ore de redare video, respectiv 13 ore de navigare pe internet 4G. Huawei Y5p vine cu o memorie RAM standard de 2 GB și 32 GB de stocare, care poate fi extinsă până la 512 GB. Prețul recomandat al smartphone-ului Y5P este de 599 lei.

Huawei MatePad T8 e1588719283887
Huawei MatePad T8

Huawei Y5P vine în trei culori – Midnight Black, Phantom Blue și Mint Green, în timp ce Y6P este disponibil în trei finisaje contemporane: Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Ambele smartphone-uri vin cu AppGallery preinstalat, care conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Pe lângă aceste smartphone-uri, compania chineză a lansat și noua tabletă de 8 inci Huawei MatePad T8, dotată cu procesor octa-core și baterie de 5100mAh. Are un raport ecran-corp de peste 80% și rulează sistemul de operare EMUI 10, având patru moduri de protecție a ochilor.

Array
One Comment
  1. Laur
    Huawei Y6P arata foaarte bine din specificatii. se pare ca nu este nimic de la concurenta care sa aibe specificatii asemanatoare la acest pret

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: