Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Impact Hub Bucharest redeschide spațiile de coworking din 18 mai, pregătite pentru noua normalitate

15 mai 2020 2 min

Impact Hub Bucharest redeschide spațiile de coworking din 18 mai, pregătite pentru noua normalitate

Reading Time: 2 minute

De luni, 18 mai, Impact Hub reia activitatea în toate cele trei locații din București, care vor fi deschise permanent, ca și până acum, fiind disponibile pentru vizitatori de luni până vineri, în intervalul orar 9-18.

În Impact Hub Universitate, Impact Hub Timpuri Noi și Impact Hub Floreasca, membrii comunității vor avea acces la spații de lucru sigure și la servicii care să le ofere confort în business, în conformitate cu regulile stabilite de autorități.

Noile birouri au aceleași spații generoase, dar numărul stațiilor de lucru a fost redus, pentru a respecta distanță fizică recomandată. Printre măsurile implementate pentru a crește nivelul de securitate și confort se numără:

  • Acces sigur în clădire prin sisteme de check-in și de screening obligatorii la intrarea în spații;
  • Dispozitive cu produse pentru dezinfectare a mâinilor instalate în punctele cele mai expuse traficului;
  • Distanță minimă între birouri de 1,5 metri;
  • Curățarea frecventă a spațiilor și dezinfectarea completă a biroului în fiecare săptamână;
  • Introducerea elementelor touch-free în spațiile de birou si de socializare pentru a reduce cât mai mult contactele multiple.

„Lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru a găsi cele mai bune soluții, mitigăm situația dată cu starea de alertă. De asemenea, pentru ca antreprenorii să aibă mai mult timp pentru propriul business, gestionăm toate problemele logistice si administrative prin abonamente flexible și evenimente de interes. Ne propunem să susținem un mediu de lucru cât mai sigur, o comunitate deschisă, idei creative și spiritul colaborativ”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest.

Impact Hub Bucharest vine, deci în sprijinul antreprenorilor și a companiilor, cu o serie de măsuri pentru a le scăpa de poveri administrative și a le ajuta să-și eficientizeze businessul. Astfel, se aplică o flexibilitate mai mare a duratei contractuale pentru clienți: fără durată minimă în cazul abonamentelor individuale în zonele de open space și o durată de minimum 1 an în cazul contractelor pentru birouri private.

Gestionarea problemelor administrative se face prin facturi lunare, cu costuri fixe, care au toate serviciile necesare incluse, iar abonamentul flexibil de tip „plătești ce consumi” permite o planificare mai ușoară a activității, a numărului de ore și de oameni, și o eficientizare a costului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: