Companii Stiri

Închiriezi spațiu de birouri, primești gratis o mașină în regim rent-a-car

18 aug. 2020 < 1 min

Închiriezi spațiu de birouri, primești gratis o mașină în regim rent-a-car

Reading Time: < 1 minut

Agenția de consultanță imobiliară 24REAL a lansat o ofertă în premieră pe piața din România: oferirea de mașini gratuite în regim rent-a-car către partenerii care solicită spații de lucru în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de la 100 mp. Proiectul este realizat în parteneriat cu Autonom.

În plus, agenția pune la dispoziția managerilor care au contractat spații de birouri cu suportul 24REAL un autovehicul premium cu șofer, printr-un parteneriat încheiat cu VMS, parte a grupului Autonom.

„Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Prin parteneriatul încheiat cu Autonom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din România, sunt disponibile automobile de la clase sub-compacte până la modele premium, inclusiv SUV.

Un alt serviciu oferit de echipa 24REAL este conceptul de Rentcierge, lansat în 2017, care oferă asistență gratuită și suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operațiunilor de înregistrare la Registrul Comerțului a noului sediu social, soluții gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum și soluții de amenajare a noilor locații prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluții din piață, cât și soluții de relocare a clienților, respectiv consultanță pentru piața de real-estate și tendințele acesteia.

Fondată în 2014, 24REAL este o agenție de consultanță imobiliară specializată în tranzacționarea proiectelor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp în București.

One Comment
  1. PerfectBeauty
    Ce oferta interesanta, multumesc pentru informare!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: