Antreprenori

Incubator international de branduri in Romania

30 mart. 2015 < 1 min

Incubator international de branduri in Romania

Reading Time: < 1 minut

Cristina Cojocaru a lansat 1MiSHAP, un proiect pe care l-a gandit in ideea de descoperi si sustine designerii talentati, aflati la inceput de drum, ce isi doresc sa se afirme in randul marilor branduri ale modei.

Proiectul este conceput sub forma unui incubator, cu un flux continuu de designeri debutanti care se dezvolta in interiorul acestuia pana la afirmarea internationala. In momentul in care artistii alaturi de brandurile care ii reprezinta au ajuns la nivelul de recunoastere dorit, se desprind de incubator, lasand loc liber succesorilor.

Selectia pentru accesul in cadrul incubatorului 1MiSHAP se bazeaza pe principiul identificarii unor factori cantitativi si calitativi ai candidatilor. Factorii cantitativi evalueaza procesul de productie si distributie, calitatea materialelor si mentinerea colectiilor in editii limitate. Factorii calitativi definesc inovatia, talentul, pasiunea si caracterul unic al colectiilor.

Pentru atestarea standardelor care stau la baza identificarii si selectiei desginerilor cu potential, 1MiSHAP se afla in proces de obtinere a certificatelor acordate de “Instituto Marangoni” si ”Camera de la moda Italia”, doua dintre cele mai importante institutii de fashion din lume.

Pentru o acoperire cat mai larga la nivel international, 1MiSHAP a dezvoltat o platforma online prin intermediul careia noii designeri care se alatura incubatorului dispun de un instrument dinamic de expunere a colectiilor. In plus, 1MiSHAP se afla intr-un amplu proces de dezvoltare pentru deschiderea unei retele de corner shop-uri si magazine proprii unde designerii isi vor putea prezenta colectiile.

Primul corner shop al incubatorului este gazduit in Victoria Gallery.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: