Companii Stiri

Investitie de 500.000 de euro intr-o noua clinica

22 ian. 2015 < 1 min

Investitie de 500.000 de euro intr-o noua clinica

Reading Time: < 1 minut

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES anunta mutarea intr-un nou sediu din Bucuresti si lansarea unei noi proceduri medicale, realizata in premiera in Romania: MitraClip. Pentru relocare au fost investiti 500.000 de euro, suma in care este inclusa si dotarea cu noi aparaturi.  

Mutarea Centrelor ARES reprezinta o extindere dedicata zonelor de consultatii, operatii si spitalizare, pe o suprafata de 600 de metri patrati, ce ofera o capacitate totala de spitalizare de 65 de pacienti pe zi. Sediul se afla in incinta spitalului Ponderas, un centru medical multidisciplinar, cu o suprafata de 9.500 de mp. In plus, in urma relocarii si a investitiei in aparatura de ultima generatie, ARES a devenit primul centru privat din Romania, care functioneaza cu doua sisteme de angiografie- examen radiologic care permite examinarea volumului unui vas sangvin – in acelasi spatiu, astfel putand fi efectuate pana la 20 de angiografii zilnic.

“In cadrul Centrelor ARES, pacientii nostri pot beneficia de interventii minim invazive, ca o alternativa la tratamentele clasice, de multe ori, traumatizante. De la infiintarea Centrelor in 2010 si pana in prezent, avem peste 3.200 de pacienti care au ales sa se trateze cu succes in centrul din Bucuresti, iar, anul trecut, am efectuat peste 1.100 de proceduri in cadrul Centrelor ARES din Bucuresti” , spune Iulian Plescan, Director Operational la Centrele de Excelenta ARES.

Acesta adauga ca odata cu relocarea, sunt puse la dispozitie doua sali de angiografie, astfel incat se poate dubla capacitatea de lucru, reducand timpii de asteptare de la internare si pana la finalizarea procedurii.  De asemenea, centrul pune la dispozitie un sistem de back-up permanent in cazul in care unul dintre sisteme se defecteaza.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: