Finanțe Stiri

Jean-Paul Pinchon, noul director general adjunct al Crédit Agricole

1 aug. 2017 < 1 min

Jean-Paul Pinchon, noul director general adjunct al Crédit Agricole

Reading Time: < 1 minut

Crédit Agricole Bank România, subsidiară a grupului internațional Crédit Agricole, anunță numirea lui Jean-Paul Pinchon în funcția de director general adjunct, responsabil cu zona de Business.

În vârstă de 53 de ani, Jean-Paul Pinchon este un bancher cu o îndelungată experiență internațională, el consolidandu-și cariera atât pe piețe mature, precum Franța, cât și în zone economice emergente precum Serbia, Ungaria sau Polonia. 

Înainte de a se alătura echipei din România, Pinchon a fost Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Crédit Agricole Polonia, poziție pe care a ocupat-o din 2010. Între 2007-2010, Jean Paul Pinchon a fost director general adjunct în Crédit Agricole Serbia, fiind responsabil de zona de retail, marketing, dezvoltare de produse și risk collection.

„Sunt nerăbdător să explorez mandatul meu în România prin definirea noii strategii comerciale și să mă implic activ în transformarea și modernizarea proceselor de afaceri, în scopul îmbunătățirii experienței și creșterii loialității clienților și, implicit, a Crédit Agricole în Romania“, a declarat Jean-Paul Pinchon.

Pinchon deține un masterat în Drept și Fiscalitate la Universite Paris II Pantheon- As-sas, Institut de droit des affaires. 

Grupul Crédit Agricole este prezent în 50 de tări, are 52 de milioane de clienți  din întreaga lume și 138.000 de angajați în Franța și în străinătate

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: