Business Companii Tech

Joacă pentru a dona măști

iun. 8, 2020 2 min

Joacă pentru a dona măști

Reading Time: 2 minute

Gigantul Razer lansează un proiect pentru comunitatea globală de gameri, în lupta împotriva COVID-19. Tot ce trebuie să facă gamerii este… să stea acasă și să se joace. Concret, toți pasionații de jocuri video pot câștiga în mod gratuit Razer Silver (credite virtuale) jucând titlurile preferate. Mai apoi pot dona creditele virtuale acumulate, contribuind astfel la eforturile întreprinse de Razer pentru a-i echipa cu măști chirurgicale pe cei care se află în linia întâi a luptei împotriva COVID-19 în întreaga lume.

Jucătorii pot verifica dacă jocurile lor preferate de PC sau de mobil fac parte din program, parcurgând lista de jocuri din programul Paid to Play din cadrul aplicației de optimizare Razer Cortex, disponibilă în mod gratuit pentru utilizatorii de PC și dispozitive Android. Lansarea jocurilor prin aplicația Razer Cortex le permite utilizatorilor să câștige Razer Silver, credite virtuale care ulterior pot fi preschimbate în diferite premii precum accesorii Razer, carduri cadou digitale sau alte jocuri. 

Pe lângă programul Paid to Play, jucătorii pot contribui la eforturile de donare a măștilor folosind Razer Gold, cel mai mare sistem de monedă virtuală unificată pentru jocuri video și aplicații de divertisment digital din lume. La prima achiziție de Razer Gold, utilizatorii primesc drept cadou 1000 de unități de Razer Silver. Pentru a câștiga mai mult Razer Silver, ei pot investi în jocurile preferate sau pot achiziționa alte unități de Razer Gold.  Jucătorii pot folosi cantitatea de  Razer Silver acumulată pentru a contribui la donațiile de măști către cei din linia întâi în lupta împotriva COVID-19. Până acum peste 30.000 de măști au fost deja donate de jucătorii din întreaga lume folosind Razer Silver.

Razer Cortex Games pentru dispozitivele mobile Android se poate descărca de pe Google Play. Razer Cortex pentru PC este disponibil pentru Windows 10, Windows 8 și Windows 7 pe adresa producătorului de accesorii de gaming. 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: