BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Jocuri serioase. Fundația Superbet susține apariția revistei Dilema Veche în varianta tipărită

26 aug. 2020 < 1 min

Jocuri serioase. Fundația Superbet susține apariția revistei Dilema Veche în varianta tipărită

Reading Time: < 1 minut

Fundația Superbet sprijină apariția revistei Dilema Veche în varianta tipărită și cumpără 500 de abonamente pentru următoarele 6 luni, pe care le distribuie gratuit către personalități, formatori de opinie, organizații ale societății civile, precum și alte instituții reprezentative, de stat sau private.

“În ultimii 27 de ani, apariția săptămânală a revistei Dilema Veche în varianta sa tipărită a devenit o obișnuință, în așa măsură încât am considerat că este un drept câștigat să ne bucurăm neîncetat de acest joc mic burghez în care ne angrenăm mintea și sufletul citind de pe hârtie, simțind mirosul cuvintelor tipărite, participând la spectacolul dezbaterilor de idei și lasandu-ne seduși de farmecul publicisticii literare”, arată Augusta Dragic, președinte Fundația Superbet.

Fundația a decis să susțină apariția variantei tipărite a revistei Dilema Veche și să cumpere și distribuie 500 de abonamente pentru următoarele 6 luni. Dacă cei cărora le sunt trimise abonamentele la Dilema Veche erau deja abonați ai revistei, pot face cadou la rândul lor abonamentul (prin trimiterea unui mesaj cu datele persoanei care ar putea beneficia de abonamentul gratuit pe e-mailul office@fundatiasuperbet.ro ).

“Parafrazandu-l pe Andrei Pleșu, apetența omului pentru puzderia de jocuri inventate de secole în orice comunitate, este nelimitată. Fundația Superbet susține cultura de calitate și valorile ce o definesc și se prinde în acest joc alaturi de cititorii, susținătorii, jurnaliștii și fondatorii Dilemei Vechi. Sperăm ca și dumneavoastră să vă prindeți în acest joc și să contribuiți astfel la continuarea apariției revistei în versiunea tipărită”, mai spune  Augusta Dragic.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: