Companii

Lingouri de aur, surpriza eMAG de Black Friday

19 nov. 2015 2 min

Lingouri de aur, surpriza eMAG de Black Friday

Reading Time: 2 minute

eMAG pune in vanzare, de Black Friday 2015, 1000 de lingouri de aur de 24 karate si 400 de monede de aur de 22 karate, in valoare totala de peste 1,5  milioane lei.

Lingourile si monedele sunt oferite in parteneriat cu Piraeus Bank Romania si beneficiaza de un discount de 10%, fata de costul total al produsului respectiv, afisat in ziua precendenta campaniei, la ghiseele sucursalelor Piraeus Bank. Valoarea totala a reducerii aplicate produselor, de peste 150.000 lei.

Lingourile sunt de 5, 10 si 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame si pot fi cumparate de pe siteul eMAG exclusiv prin plata cu cardul.

„In fiecare an, de Black Friday, am adus in oferta un produs inedit, care sa arate ca online se poate vinde si cumpara orice. Am vandut in premiera autoturisme si carburanti, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea in oferta lingouri de aur, in continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe pietele internationale”, declara Iulian Stanciu, CEO, eMAG. 

LingouFiecare client poate cumpara lingouri sau monede, pe care le adauga in cos, ca si in cazul oricarui produs. In ceea ce priveste mecanismul de cumparare, clientii vor primi automat un mesaj  imediat dupa plasarea comenzii. Dupa achizitionarea produselor, clientii vor fi contactati de consultantii bancii Piraeus pentru a stabili pasii urmatori.

Toti cei care au achizitionat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele bancii sau de a le pastra in custodia bancii in anumite conditii.

MonedaDe Black Friday, eMAG ofera  reduceri in valoare de peste 100 de milioane de lei. Reduceri de pana la 80% vor fi aplicate la 650.000 de produse. Astfel, vineri, 20 noiembrie, clientii eMAG pot cumpara masini de spalat la pretul de 599 de lei, scaune de birou la 49 de lei, anvelope de iarna pentru Dacia Logan la 99 de lei, iPhone 6 la 1.999 de lei, consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 cu 999 de lei, iPad Mini 2 Space Gray la 699 de lei, apa de toaleta CK unisex la 79 de lei si Ceas de dama  Michael Kors la 499 de lei.

La editia din acest an, peste 1.200 angajati eMAG se ocupa de pregatirea evenimentului, 1.100 in zona de operatiuni si 100 in comercial. 

Pentru pregatirea Black Friday 2015, eMAG a investit 4 milioane de euro in servere si dezvoltare de software si a alocat o suprafata de depozitare de 55.000 de metri patrati. Pentru livrarea produselor, eMAG a incheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD asa incat comenzile sa ajunga la clienti in perioada 21 – 29 noiembrie.

Foto: © Scanrail | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: