Blog

Lupta impotriva mediocritatii

1 sept. 2013 2 min

Lupta impotriva mediocritatii

Reading Time: 2 minute

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai bunicel si desteptut din tara? Daca raspunsul oferit de oglinda din poveste este exact numele celui care adreseaza intrebarea, exista sanse foarte mari ca acesta sa nu fie tocmai multumit de cele auzite, nu? Sa isi doreasca sa schimbe ceva. Sa devina cel mai bun! La fel si in mediul de afaceri. Nimeni nu isi doreste sa fie mediocru. Toti ne dorim sa fim cei mai buni. Dar, nu de putine ori, o serie de reprezentanti ai mediului de afaceri, aleg sa se multumeasca cu putin, aratand cu degetul lipsa de motivatie a subalternilor, a resurselor, sau chiar catre insasi criza financiara. Noi, in schimb la Zilele Biz, primul eveniment de business din Romania, nu ne multumim cu putin. La Zilele Biz ii veti intalni pe cei mai buni reprezentanti ai mediului de afaceri.

De 12 ani, invitam pe scena, an de an, oameni din business care conteaza: lideri, mentori, vizionari, personalitati care au construit valoare si pot sa ne inspire prin povestile si exemplul proprii. Cum nu ne multumim nici noi cu locul secund, performanta de a strange sute de antreprenori si manageri nu a fost repetata de nicio alta conferinta de business. Timp de cinci zile, discutiile relevante si networking-ul graviteaza in jurul a cinci domenii: antreprenoriat, inovatie, management, CSR si marketing & media. Numai la Zilele Biz puteti auzi in premiera povestile nespuse despre succes si ratari, lectii de viata care schimba destine de business. Aici veti putea invata si conecta si, mai ales veti putea intelege care este cea mai buna directie pentru compania pe care o conduceti.

La un nivel care ne onoreaza, audienta de la Zilele Biz este un mix perfect, format din antreprenori, manageri din mari companii, personalitati, investitori, oameni de maketing, comunicare si consultanti. Un eveniment de business maraton, care timp de12 ani, a crescut o generatie de manageri si antrepreori, ce nu se multumesc cu putin si a dezvoltat mediul de afaceri romanesc, nu putea sa nu se bucure de o campanie pe masura.

Agentia de publicitate Next propune pentru Zilele Biz o campanie creativa, prin care trage un semnal de alarma si invita mediul de afaceri la arme: pentru lupta contra comoditatii si a mediocritatii. Aceasta este cea de-a treia campanie ce poarta semnatura Next, pentru primul eveniment de business din tara, dupa deja celebrele si premiatele spoturi „Nu sunteti in target” si „Cum privesc de fapt oamenii comunicarea„. Aceasta va rula pe principalele canale media incepand cu data de 10 septembrie. Daca nu va multumiti cu putin si luptati sa fiti cei mai buni in domeniile in care activati – sunteti in target, cum arata primul clip de mai sus – si va asteptam in intervalul 11 – 15 noiembrie la hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti sa rescriem istorie si sa fim, impreuna, in continuare, cei mai buni. Pentru mai multe detalii despre program, vorbitori si temele abordate de acestia, puteti consulta pagina evenimentului: www.zilelebiz.ro

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: