Antreprenori by eMAG

Mathilde de Bucuresti

23 apr. 2013 2 min

Mathilde de Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Brandul de haine Mathilde a inaugurat primul magazin stradal din Bucuresti. Extinderea marcheaza inaugurarea celui de-al saptelea magazin propriu si a celui de-al treilea magazin stradal din retea. 

Mathilde este marca inregistrata a Inex Style, o companiei cu capital 100% romanesc,producator de haine si accesorii, fondata in 2004. 

Brandul Mathilde este prezent in Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta (Vama Veche), Iasi si Timisoara, cu magazine administrate de reprezentantii brandului. In plus, brandul Mathilde este disponibil in reteaua partenerilor din Barlad, Braila, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Ploiesti, Onesti, Radauti, Targu Jiu, Tecuci, Zalau. 

“Dupa 9 ani de experienta, timp in care am imbracat frumos si autentic romancele cu personalitate din toata tara, facem un pas in fata in strategia de business, investind in comertul stradal din Bucuresti. Am ales in 2013 cea mai mare piata a fashion-ului din tara pentru ca am ajuns la maturitatea evolutiei brandului, iar cresterea organica a business-ului ne permite sa privim viitorul cu optimism.”, declara Razvan Ghesea, Director Mathilde. 

Reprezentanta Mathilde din Bucuresti implementeaza noul concept de interior pentru propriile magazine. Conceptul actual, care va fi extins si catre celelalte magazine ale retelei, aduce in prim plan obiectele vestimentare si stilul natural specific brandului. Reprezentanta dispune de un spatiu comercial de 60 metri patrati, numarand 5 angajati.

Investitia in amenajarea magazinului si stocul de produse atinge valoarea de 45.000 de euro. Reprezentantii companiei estimeaza ca investitia sa fie amortizata in 3 ani si sa aduca un plus de 15% la cifra de afaceri in 2013, in comparatie cu 2012. 

La nivel national, Mathilde numara 50 de angajati, 350 metri patrati in magazinele proprii si un sediu propriu de productie, situat in Brasov.

Compania detine magazine proprii in 7 orase din Romania: Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta (Vama Veche), Iasi si Timisoara.

Produsele Mathilde sunt disponibile in reteaua distribuitorilor si in alte 12 orase, precum si online pe www.mathilde.ro.

Magazinul Mathilde din Bucuresti este situat pe Bd. Nicolae Balcescu, nr. 22.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: