Marketing

Mozaic foto de sarbatoarea fotbalului

13 iun. 2014 < 1 min

Mozaic foto de sarbatoarea fotbalului

Reading Time: < 1 minut

Coca-Cola a dezvaluit, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din Brazilia, “Steagul Tuturor” – cel mai mare mozaic de fotografii creat vreodata, cu ajutorul a peste 200.000 de poze trimise de fani Coca-Cola din toata lumea, inclusiv din Romania.

Cu o suprafata de 3.015 metri patrati, steagul a acoperit terenul de joc la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2014, inainte de primul meci al competitiei, dintre Brazilia si Croatia. In mod simbolic, Coca-Cola a reunit pe Arena de Sao Paolo sute de mii de fani din 207 tari din intreaga lume, in care compania este prezenta.

Cel mai mare mozaic de fotografii din lume a fost realizat de catre Robert Silvers, inventatorul tehnologiei Photomosaic, dupa un concept creativ semnat de artistul urban brazilian Speto, in colaborare cu artistul argentinian Tec.

De-a lungul mai multor luni, Robert Silvers a folosit cele peste 200.000 de fotografii incarcate de fanii Coca-Cola pe siteul www.happinessflag.com, pentru a recrea designul gandit de Speto si Tec. Fanii care si-au trimis pozele pentru a fi incluse in Steagul Tuturor vor primi link catre locul exact al pozei lor pe steag si pe gazon.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: