Marketing Stiri

Nume Prenume cu Vacanta de la Lowe

3 mart. 2015 < 1 min

Nume Prenume cu Vacanta de la Lowe

Reading Time: < 1 minut

Noua campanie de promovare a creditului Bancpost “Nume Prenume cu Vacanta” poarta semnatura agentiei Lowe&Partners.

Pentru a exemplifica mecanismul din spatele creditului Bancpost, echipa Lowe&Partners a ales sa prezinte un altfel de jurnal “de vacanta” – Jurnalul unei luni fara ea. Astfel, un barbat se gandeste sa ii faca sotiei sale un cadou simpatic: un catel adorabil. Problema apare, insa, atunci cand “cadoul” distruge canapeaua, asa ca eroul tine un jurnal video prin care ne impartaseste tuturor patania sa. Totul se termina cu bine, intrucat a putut sa o trimita in vacanta si sa repare totul. Pe rata, nu pe sotie!

Din partea Bancpost, au participat la dezvoltarea proiectului Aura Toma – Executive Marketing & Communication Director si Teodora Saguna – Head of Retail Marketing & Communication Department.

Echipa de creatie Lowe&Partners implicata in proiect a fost alcatuita din Manuela Gogu – Creative Director, Raluca Popa – Copywriter, Dan Costea – Art Director, Victor Oprisan – Senior Art Director, Alina Balan – Client Service Director, Adriana Tudoran – Account Manager, Ana-Maria Rizopol – Account Manager.

Spotul este regizat de Alex Maftei si produs de Rollin’ Film, cu ajutorul Ilincai Nanoveanu – Senior A/V Producer, Lowe&Partners.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: