Tech

O noua era pentru conceptul ERP de la SAP

6 feb. 2015 2 min

O noua era pentru conceptul ERP de la SAP

Reading Time: 2 minute

SAP a lansat Business Suite 4 SAP HANA, o suita de aplicatii software care redefineste conceptul ERP, prin care companiile pot simplifica modul in care isi deruleaza afacerile, tinand cont totodata de noul mediu de business complet digitalizat si integrat la nivel international.

„In prezent, SAP redefineste conceptul de ERP pentru secolul 21. SAP S/4HANA creeaza o legatura intre software si oameni, cu scopul de a construi afaceri care se desfasoara simplu, in timp real si in cadrul unei retele integrate de business. Atunci cand Hasso Platner a creat SAP HANA, am stiut ca va veni ziua in care SAP Business Suite va fi reinventata pentru era digitala. Intr-o perioada in care companiile din intreaga lume vor sa patrunda pe noi piete si sa interactioneze cu clientii pe toate canalele, aceasta platforma inovatoare ofera suport in dezvoltarea afacerilor. Asistam la un moment istoric, care marcheaza inceputul sfarsitului pentru infrastructura IT a secolului 20 si complexitatea aferenta acesteia”, a  declarat Bill McDermott, CEO SAP.

Noua suita de business a fost dezvoltata doar pentru SAP HANA, cu scopul de a inlatura limitarile tehnologice din trecut si pentru a beneficia de capabilitatile de analiza in timp real ale SAP HANA.

Principalul avantaj al acestei suite este extinderea beneficiilor simplificarii catre toate liniile de business din toate industriile, oferind astfel o experienta facila si personalizata pentru fiecare utilizator si pe orice tip de dispozitiv, asigura un model de date simplificat, dar care ofera o imagine extrem de detaliata asupra proceselor de business in timp real.

Potrivit oficialilor companiei, SAP S/4 HANA va acceera trecerea catre Internet of Things si Big Data prin generarea de inovatie in business, prin simplificare si conectarea oamenilor, a dispozitivelor si a retelelor de afaceri in timp real.

Suita va integra si solutiile cloud ale SAP, precum cele oferite de Ariba, Fieldglass sau SuccessFactors.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: