Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

O româncă, în conducerea Professional Women’s Network

3 iul. 2019 < 1 min

O româncă, în conducerea Professional Women’s Network

Reading Time: < 1 minut

Georgeta Dendrino este românca proaspăt desemntă VP Mentoring al boardului internațional ”Professional Women’s Network”, cea mai mare rețea mondială de business pentru femei.

Pentru o perioadă de doi ani, Georgeta Dendrino va coordona toți vicepreședinții responsabili de mentoring, din cele 28 de filiale ”Professional Women’s Network”.

Cu peste 22 ani de experienţă în domeniul trainingului şi consultanţei, precum şi 10 ani în coaching, Georgeta Dendrino este Managing Director al Interact, executive coach şi consultant. A dezvoltat programe de training pentru echipe de top și middle management, a condus numeroase proiecte de consultanță și a extins diferite simulări de afaceri sau programe de teambuilding.

Industriile principale în care Georgeta Dendrino a dezvoltat proiecte sunt: FMCG, bancară, construcții, farmaceutică și petrolieră.

Professional Women’s Network este o rețea de business destinată femeilor care le ajută să își atingă obiectivele profesionale prin dezvoltare și conectare. Are peste 3000 de membre de naționalități diferite și care ocupă poziții de conducere în corporații sau sunt antreprenoare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: