Tech

Peste 13 milioane de iPhone 6s si 6s Plus vandute in 3 zile

28/09/2015 < 1 min read

Peste 13 milioane de iPhone 6s si 6s Plus vandute in 3 zile

Reading Time: < 1 minut

Apple a anuntat ca vanzarile inregistrate de iPhone 6s si 6s Plus au depasit 13 milioane de unitati in primele trei zile de la lansare. Este un nou record pentru compania americana, dupa cel de 10 milioane de unitati stabilit anul trecut de iPhone 6 si 6 Plus.

„Vanzarile de iPhone 6s si iPhone 6s Plus au fost fenomenale, suplberand toate recordurile de vanzari din primul weekend din istoria Apple. Reactia clientilor a fost extraordinara: le plac foarte mult 3D Touch si Live Photos”, a spus Tim Cook, CEO al Apple. Functia 3D Touch permite o accesare rapida a principalelor functii folosite de utilizator, pentru a putea trimite un mesaj sau face un selfie de exemplu printr-o simpla apasare pe ecranul principal.

Succesul de vanzari se datoreaza in parte si includerii Chinei printre primele tari in care noile modele de iPhone sunt disponibile. In primavara acestui an, China a depasit Europa in clasamentul vanzarilor de iPhone (ca volum). Cele doua noi smartphone-uri vor fi disponibile din 9 octombrie in alte 40 de tari, printre care si Romania, urmand sa ajunga pe pietele din peste 130 de tari pana la sfarsitul acestui an. Detalii despre iPhone 6s si 6s Plus si o galerie foto cu aceste terminale gasiti aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă