Stiri Tech

Prima tableta Dell pentru medii dure (Galerie foto)

15 ian. 2016 < 1 min

Prima tableta Dell pentru medii dure (Galerie foto)

Reading Time: < 1 minut

Dell a lansat oficial pe piata din Romania prima tableta construita pentru medii dure, Latitude 12 Rugged. Echipamentul este dotat cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat in conditii de exterior si care beneficiaza de capabilitati la atingeri multiple cu manusi. Tableta, pe platform Windows, vine pre-ambalata cu un sistem de management termal QuadCool de a patra generatie si cu procesoare Intel Core M de generatie cinci. Tableta dispune de pana la 12 ore durata de viata a bateriei, cu ajutorul celor doua baterii cu doua celule.

Tableta mai dispune de o capacitate solida de stocare de date, de pana la 512 GB si de conectivitate prin intermediul standardului 802.11ac Wi-Fi, precum si de GPS dedicat. Dispozitivul asigura confidentialitatea datelor in ansamblu si securitatea lor prin intermediul Dell Data Protection si al tehnologiilor Intel vPro si Intel TPM 1.2.

Echipamentul nu se gaseste in retail, ci doar prin parteneri Dell business. Preturile variaza de la 1.600 la 2.300 de euro. Exista si o serie de accesorii dedicate, dar acestea nu intra in pretul initial.

Alte echipamente Dell din aceeasi categorie sunt notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme si notebook-ul Latitude 14 Rugged.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: