Companii Stiri

Primul outlet al unui retailer DYI în România s-a deschis lângă București

4 iul. 2020 < 1 min

Primul outlet al unui retailer DYI în România s-a deschis lângă București

Reading Time: < 1 minut

Brico Dépôt a deschis primul outlet al unui retailer DYI în România, Brico Outlet Chiajna, cu produse pentru casă și grădină la prețuri reduse până la 80%.

Brico Outlet se află în cadrul Brico Dépôt Chiajna, pe Autostrada București-Pitești la kilometrul 11 și ocupă o suprafață de 800 mp. Outletul oferă peste 2.000 de produse, acoperind 5 categorii principale pentru diverse zone ale casei și grădinii, de la baie și produse de depozitare, la materiale de construcții, produse de bucătărie sau decorațiuni.

„După perioada de izolare, am lansat Brico Outlet pentru că ne dorim să venim în sprijinul clienților noștri cu produse într-o gamă foarte variată și pentru proiecte mari sau mici, la prețuri reduse cu până la 80%. Viețile noastre au fost afectate major de această pandemie, dar nu trebuie să ne pierdem bucuria de a face lucruri pentru noi și spațiul în care locuim, iar dacă putem face asta și să rămânem cu economii, atunci bucuria este dublă”, a declarat Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt România.

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, companie internațională ce deține peste 1.360 de magazine în nouă țări din Europa. Principalele branduri sub care operează Kingfisher sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt, Screwfix, Tradepoint si Koçtaş, având 77.000 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: