MarComm Marketing Stiri

PRO TV și-a lansat grila de toamnă. Masked Singer ia locul emisiunii Vocea României

27/08/2020 2 min read

PRO TV și-a lansat grila de toamnă. Masked Singer ia locul emisiunii Vocea României

Reading Time: 2 minute

Primele programe din grila de toamnă a PRO TV vor fi difuzate de la începutul lunii septembrie. Noua grilă vine cu formate deja cunoscute, precum și cu o noutate: Masked Singer România. 

”Propunem telespectatorilor noștri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, și formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Ce vom urmări toamna aceasta la PRO TV?

În fiecare zi, în prime time, telespectatorii PRO TV pot urmări Știrile PRO TV, filme pline de acțiune, suspans și aventuri, dar și producții locale presărate cu umor și emoție.

Las Fierbinți revine cu un nou sezon și va fi difuzat marțea și joia.

Reality show-ul Ferma. Orășeni vs. Săteni, prezentat de Mihaela Rădulescu, se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. Acesta va fi difuzat în fiecare marți, miercuri și joi.

Dragoș Bucur și arhitecții Visuri la cheie vor continua să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie.

VLAD revine cu un nou sezon luni, 14 septembrie.

Noutatea grilei de toamnă

Masked Singer România începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30.

PRO TV a anunțat la începutul anului achiziționarea licenței de producție a show-ului de televiziune: The Masked Singer, un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Juriul noului show este alcătuit din Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă