Companii Stiri

Programul de livrări Glovo se extinde în nopțile de weekend în București

18 iul. 2019 < 1 min

Programul de livrări Glovo se extinde în nopțile de weekend în București

Reading Time: < 1 minut

Aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo își prelungește programul pe timp de weekend, astfel că începând cu acest sfârșit de săptămână va livra și în nopțile de vineri și sâmbătă.

Motivul pentru care Glovo a decis extinderea programului de livrări a fost numărul crescut de comenzi  începând cu ora 21:00. Utilizatorii vor putea astfel să comande de acum la orice oră de la restaurante, farmacii, super-market-uri sau benzinării aflate în parteneriat cu Glovo și care au program non-stop.

Livrările începute la ora 23:00 se vor termina a doua zi dimineața la ora 09:00, costul acestora variind între 9,99 și 19,99 lei.

“Am luat decizia de a extinde serviciul de livrare pe întreaga perioadă a weekend-ului pentru a veni în întâmpinarea clienților și partnerilor noștri care ne-au soliciat acest lucru. De asemenea, dorim să impulsionăm și business-urile care activează pe timp de noapte, ajutându-le să ajungă la publicul lor pe toată perioada orelor lor de funcționare”, a declarat Victor Răcariu, General Manager, Glovo România.

Glovo a fost lansat în România anul trecut în luna mai și a reușit să se extindă în București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova și Constanța, izbutind să livreze până în prezent mai bine de 2,2 milioane de produse.

One Comment
  1. David
    Super initiativa

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: