Companii Tech

Provincia domină vânzările evoMAG

1 feb. 2018 < 1 min

Provincia domină vânzările evoMAG

Reading Time: < 1 minut

Pentru prima oară în istoria evoMAG, comenzile din provincie le-au depășit pe cele din București, reprezentând 60% din vânzările totale ale retailerului online.

„Creșterea vânzărilor în provincie este o schimbare foarte importantă care ne confirmă o direcție de urmat și care se regăsește în strategia noastră pentru acest an”, spune Mihai Pătrașcu, CEO al evoMAG. Unul dintre catalizatorii acestei evoluții a fost livrarea rapidă la nivel național, serviciu în care compania va continua să investească și în 2018.

Anul trecut, evoMAG a redus timpul de livrare a comenzilor la nivel național, peste 90% dintre achiziții ajungând la clienți în cel mult 24 de ore. Compania lucrează acum cu patru curieri cu rețele naționale. În București, evoMAG livrează produsele comandate cu flota proprie, iar clienții pot opta inclusiv pentru livrarea într-o oră sau în trei ore.

evoMAG, companie românească de familie fondată în 2005 de Mihai Pătrașcu, comercializează online peste 170.000 de produse din IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări și produse destinate nou-născuților.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: